Leave a comment

Categories i premis

Categories

ACCIONS DIGITALS I XARXES SOCIALS

Campanyes o peces de publicitat per:

  1. Websites i minisites (productes de consum i serveis): Peces de comunicació online a les que els usuaris accedeixen voluntàriamen Es consideren websites o minisites aquelles peces de comunicació on l’usuari hi accedeix de forma voluntària teclejant una direcció URL o fent un clic en una acció de comunicació, independentment de la seva mida, complexitat o volum de continguts.
  2. Accions de comunicació (productes de consum i serveis): Peces de comunicació online que apareixen durant la navegació de l’usuari per Interne Es considera que una peça és una acció de comunicació quan el seu objectiu és arribar a l’usuari en qualsevol àmbit de la xarxa ja sigui per la WWW, per el correu electrònic, utilitzant una altra aplicació o per missatgeria instantània.
  3. Campanyes online (productes de consum i serveis): Conjunt de peces del mateix o diferent format però pertanyent a una mateixa campanya. Es presentarà un mínim de 2 peces i un màxim de

L’arxiu a presentar serà un vídeo on s’expliqui la campanya i es visualitzin les peces que la composin. La durada màxima haurà de ser 4 minuts i el format ha de ser un vídeo en .mp4 amb un pes màxim de 150 MB, enviant l’arxiu a través del següent formulari.

APP’s

1) Campanyes o peces de publicitat per telèfons mòbils o tablets.

2) L’arxiu a presentar serà un vídeo on s’expliqui la campanya i es visualitzin les peces que la composin. La durada màxima haurà de ser 4 minuts i el format ha de ser un vídeo en .mp4 amb un pes màxim de 150 MB, enviant l’arxiu a través del següent formulari.

AUDIOVISUAL

Campanyes o peces audiovisuals que poden veure’s en cine, televisió o online.

Els anuncis han de tenir una durada màxima de 45 segons.

Les peces audiovisuals hauran de ser presentades en format .mp4 enviant l’arxiu a través del següent formulari.

BRANDED CONTENT

Les peces publicitàries que es presentin a aquesta categoria seran totes aquelles peces que tenen com objectiu generar continguts que permetin connectar a una marca amb el consumidor. Idees pensades, no per vendre productes o serveis, sinó per transmetre valors, emocions, formes de pensament i elements, capaços de generar una connexió amb la marca.

L’arxiu a presentar serà un vídeo on s’expliqui la campanya i es visualitzin les peces que la composen. La durada màxima haurà de ser 4 minuts i el format ha de ser un vídeo en .mp4 amb un pes màxim de 150 MB, enviant l’arxiu a través del següent formulari.

 

CAMPANYES INTEGRALS

Totes aquelles peces que estiguin basades en una gran idea. I a partir d’ella es desprenen una quantitat de peces que donen magnitud al missatge, integrant els continguts per aconseguir una major eficàcia del missatge.

L’arxiu a presentar dependrà del tipus de peces que contingui la campanya. Els arxius audiovisuals tindran una durada màxima de 45 segons i el format ha de ser un vídeo en .mp4 amb un pes màxim de 150 MB, els arxius gràfics s’han de presentar en mida a3, format jpeg/jpg, resolució de 300 ppp i no superar els 2MB de pes, enviant tots els arxius a través del següent formulari

COMUNICACIÓ EN SALUT (HEALTHCARE)

A aquesta categoria s’admeten des d’anuncis de productes de consum, com aliments beneficiosos per la salut (amb ingredients afegits o eliminats com la llet sense lactosa o amb omega 3) fins productes farmacèutics (ja siguin amb recepta o sense recepta). També, anuncis de difusió de missatges de salut per institucions públiques o privades.

Els arxius a presentar poden ser vídeos en format .mp4 o peces gràfiques en format .jpg a 300ppp i un màxim de 2MB. Els arxius s’envien a través del següent formulari

PREMSA GRÀFICA

Campanyes o peces de publicitat a diaris, revistes o butlletins.

Els anuncis gràfics hauran de ser presentats en mida a3, format jpeg/jpg, resolució de 300 ppp i no superar els 2MB de pes, enviant els arxius a través del següent formulari

 

RÀDIO

Campanyes o peces de publicitat per ràdio.

Els anuncis han de tenir una durada màxima de 60 segons.

Les falques han de ser presentades en format .mp3 o .wav enviant l’arxiu a través del següent formulari.

 

VIA PÚBLICA

Campanyes o peces de publicitat exterior (tanques, cartells, anuncis, pantalles, lones, ròtuls en vehicles, mupis, marquesines,…)

Els anuncis gràfics hauran de ser presentats en mida a3, format jpeg/jpg, resolució de 300 ppp i no superar els 2MB de pes, enviant l’arxiu a través del següent formulari

 CATEGORIES ESPECIALS

CREATIVITAT EN 24 HORES

A aquesta categoria es treballa a partir d’un briefing d’anunciant real.

La participació és per parelles.

Cada equip de 2 persones haurà de presentar la seva proposta en el format que s’especifiqui al briefing, que es penjarà al web dracnovell.com dilluns 26 de novembre a les 10h.

La proposta s’enviarà abans de les 10h de dimarts 27 de novembre a través del següent formulari.

GRANDPRIX COMPLOT

Totes les peces o campanyes presentades a qualsevol categoria del festival (excepte Creativitat en 24 hores) entren directament a aquest GrandPrix.

Un cop decidits els Ors de cada categoria, entre tots ells, es selecciona un sol guanyador, que aconsegueix un curs a escollir a l’escola Complot.

 

Premis

Per a cada categoria hi ha 3 premis:

Drac d’Or

Trofeu i Diploma d’Honor

Drac de Plata

Trofeu i Diploma d’Honor

Drac de Bronze

Trofeu i Diploma d’Honor

 

Premis Especials

 

Premi Creativitat en 24 Hores

Es premiarà la millor proposta creativa, realitzada en 24 hores, a partir d’un briefing sobre productes de consum o serveis.

Grandprix Complot

Es premiarà al millor or de totes les categories amb un curs a l’escola Complot.

La inscripció al Drac Novell suposa l’acceptació de les normes, bases i reglaments del festival i Jurat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: