Deixa un comentari

Drac Novell International 2019

El Drac Novell International està molt a prop!

Ja estem duent a terme tots els preparatius per fer d’aquesta gala la millor de totes. El nostre objectiu és superar el nombre de peces que van participar l’any passat i fer que aquesta edició sigui recordada com única.

A l’Associació Empresarial de Publicitat sempre hem ajudat a créixer a totes les agències, noves i veteranes, freelances i estudiants de publicitat partint d’un sentiment que ens uneix a tots i totes: l’amor cap a la creativitat. I és justament aquesta passió la que ens va motivar a crear el Drac Novell International. Un festival de creativitat celebrat anualment durant dos dies a diferents universitat de tota Catalunya on es duen a terme tallers de diferents àmbits de la comunicació i xerrades amb personalitats de primer nivell. La gala es tanca amb l’entrega de premis als participants guanyadors de les diferents categories, premiant-els amb els tan preuats Dracs.

Com ja hem dit abans, és el nostre objectiu ajudar als estudiants a créixer en aquest món, donant-los visibilitat tant a ells com a les seves peces publicitàries. A l’Associació trobem que el Drac Novell és una oportunitat d’or per a tots aquests joves que volen mostrar les seves idees més creatives i sorpendre als més grans d’aquest apassionant món.

Per tant hem decidit que aquesta edició es basarà exclusivament en les idees dels més joves, posant com a edat màxima per presentar’s-hi els 25 anys. Volem donar visibilitat a totes aquelles ments creatives que estan començant a introduir-se dins el món de la creativitat perquè demostrin tot el que poden arribar a fer amb les seves revolucionàries idees. És per aquest mateix motiu pel qual animem a tots els “inexperts” experts en la creativitat a participar en aquesta edició.

El nostre món necessita idees fresques y novedoses, i qui sabrà més d’això que els més joves?

Us esperem a tots i totes els dies 21 i 22 de novembre a la Universitat Abat Oliba per gaudir de la gala del Drac Novell International 2019!


¡El Drac Novell International está a la vuelta de la esquina!

Ya estamos llevando a cabo todos los preparativos para hacer de esta gala la mejor de todas. Nuestro objetivo es superar el número de piezas que participaron el año pasado y hacer que esta edición sea recordada como única.

En la Associació Empresarial de Publicitat siempre hemos ayudado a crecer en todas las agencias, nuevas y veteranas, freelances y estudiantes de publicidad partiendo de un sentimiento que nos une a todos y todas: el amor hacia la creatividad. Y es justamente esta pasión la que nos motivó a crear el Drac Novell International. Un festival de creatividad celebrado anualmente durante dos días en diferentes universidades de toda Cataluña donde se llevan a cabo talleres de distintos ámbitos de la comunicación y charlas con personalidades de primer nivel. La gala se cierra con la entrega de premios a los participantes ganadores de las diferentes categorías, premiandolos con los tan preciados ‘’Dracs’’.

Como ya hemos dicho antes, es nuestro objetivo ayudar a los estudiantes a crecer en este ámbito, dándoles visibilidad tanto a ellos como a sus piezas publicitarias. En la Associació encontramos que el Drac Novell es una oportunidad de oro para todos estos jóvenes que quieren mostrar sus ideas más creativas y sorprender a los más grandes de este apasionante mundo.

Por lo tanto hemos decidido que esta edición se basará exclusivamente en las ideas de los más jóvenes, poniendo los 25 años como edad máxima para presentarse. Queremos dar visibilidad a todas aquellas mentes creativas que están empezando a introducirse en el mundo de la creatividad para que demuestren todo lo que pueden llegar a hacer con sus revolucionarias ideas. Es por este mismo motivo por el que animamos a todos los “inexpertos” expertos en la creatividad a participar en esta edición.

Nuestro mundo necesita ideas frescas y novedosas, y quién sabrá más de eso que los más jóvenes?

¡Os esperamos a todos y todas los días 21 y 22 de noviembre en la Universidad Abat Oliba para disfrutar de la gala del Drac Novell International 2019!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: